Българка, която живее на остров Крит, обвини 15 години по-възрастния от

...
Българка, която живее на остров Крит, обвини 15 години по-възрастния от
Коментари Харесай

Деспотичен грък превърна живота на нашенка в истински ад! Затвори я в къща, натъпкана със скрити камери и микрофони и започна да я налага за щяло и нещяло

Българка, която живее на остров Крит, обвини 15 години по-възрастния от нея грък и татко на детето й в проявена експанзия. За случая е сигнализирано българското външно министерство, а момичето е под закрилата на българското съдружие на острова, от където са наели юрист, написа в. " Български вести ". Според показанията, дадени през днешния ден от българка пред следовател, гъркът татко на дете й я държал срещу волята й в семената къща, натъпкана със скрити камери и микрофони. Изтрил акаунта й в обществената мрежа и лимитирал контактите й. В последните месеци, прекарани в изолираната къща отвън селото, нещата се влошили, а мотивът за последния скандал довел до интервенция на полиция, откакто била ударена за това, че говорела на български на детето си.

Пред полицейските чиновници българката съобщи, че е жертва на домашно принуждение, живеела в боязън, тъй като сътрудникът й заплашил, че в случай че си тръгне, ще има последици. Според показанията й, той стрелял с револвер 3 пъти в стаята, до момента в който държала детето в ръце. Не смеела да алармира по-рано от терзание, само че след диалог с майка си и нейна другарка съобщила неотложно.

За да може да резервира детето си от българката, с която няма брак, гъркът афишира, че тя има душевен проблеми, вкарвайки я макар нейният отвод в психиатрично поделение. Нашенката съобщи, че се тормози за живота на дете си и своя и по тази причина е потърсила помощ. В момента гъркът е прибрал телефона й и българските й документи.

„ Едва след интервенция на сдружението българката бе освободена от специфичния режим и е сложена „ заради липса на свободни кревати “ на легло в коридора на психиатричното поделение на метър от рецепцията. Вместо да си почива, е оставена да бъде притеснявана оптимално на звук, светлина и близките. Там се намира и досега. Телефонът не й е върнат, както и документа за идентичност. Притеснително е, че в отделението лекуващият доктор не беше видял даже персоналната й карта, с цел да удостовери самоличността й, което демонстрира, че цялото й задържане срещу волята й в психиатричната клиника е запланувано може би за да бъде отделена и изкарана луда и неприятна майка в очакване там тя в допълнение да си утежни положението от терзание и стрес “, показа ръководителя на сдружението на остров Крит Петър Анастасов.

Ето единствено няколко фрапиращи изрази от декларацията на българката със единодушието й да се разгласяват: „ Той ми сподели: Стига си говорила на това дете на български “..а когато се противопоставих получих удар. и „ Няма да ти разреша да вземеш това дете, чуваш ли? Тук е Крит, не е България… “ Още по-притеснителен е фактът, че бащата на детето носи персоналното си оръжие в болничното заведение, което обществено пред всички демонстрира и размахва в наличието на майката с бебето в ръце, всявайки боязън в допълнение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР